vrijdag, 24 mei 2024 04:37

Open dag hondenspeelparadijs

Net buiten Houten, aan de Achterdijk in Bunnik, ligt het Hondenspeelparadijs Midden Nederland. Op 8 juni aanstaande opent het tussen 10:00 en 15:00  z'n poorten voor alle belangstellenden. Entree is gratis!

Het hondenspeelparadijs is een plek waar sociale honden en hun baasjes elkaar konden ontmoeten, waar honden kunnen spelen en rennen met elkaar, waar puppy’s kunnen socialiseren met andere puppy’s en waar baasjes kunnen oefenen met het loslopen van hun hond in een omgeving waar ze niet weg kunnen.

Het speelparadijs is speciaal opgezet voor honden die niet los kunnen lopen in andere gebieden vanwege jacht, moeilijk terug komen of weglopen. En voor baasjes die het heel erg spannend vinden om de hond los te laten lopen omdat het een puppy is of een hond uit een asiel. Natuurlijk zijn honden die daar geen problemen mee hebben maar gewoon willen komen spelen, ook welkom!

Het hondenspeelparadijs is een stichting die volledig draait dankzij de inzet van vrijwilligers. Voor het spelen van uw hond betaalt u €2,- voor het onderhoud en de huurkosten van het park.

Meet informatie op https://www.hondenspeelparadijs.nl/

Media