header

Dit is een digitale ontmoetingsplek voor en door inwoners van de gemeente Houten.

Op www.houteninwonersplatform.nl vind je initiatieven voor en door inwoners in de gemeente Houten. Het doel van Houten Inwoners Platform (afgekort HIP) is om alle inwonersinitiatieven aan elkaar te verbinden, ze kosteloos een platform te geven en inwoners van elkaar te laten leren. Duurzame en sociale activiteiten staan daarbij voorop.
Wij, de leden van de redactie van HIP, werken mee op vrijwillige basis. Gewoon omdat we vinden dat Houten een nog mooiere plek om te wonen kan worden als we elkaar ook gemakkelijk digitaal kunnen vinden.

Ook een initiatief plaatsen op deze site?

Je kunt je initiatieven mailen. Ga daarvoor naar de homepage, klik op ‘contact’ en vul het formulier in. Stuur je logo en / of foto met het stukje over het initiatief mee. Heb je een agendatip? Mail deze ook aan ons, zie 'agendatip'.

Toetsing van een initiatief

Een onafhankelijk redactieteam van vrijwilligers toetst elke aanvraag aan de hand van enkele eenvoudige criteria. Alle initiatieven voor en door Houtenaren worden in principe geplaatst als ze inhoudelijk verifieerbaar zijn en voldoen aan de algemeen gangbare omgangsnormen. Initiatieven die alleen een commercieel doel dienen worden niet geplaatst.