Local2local

Local2local is een coöperatie van 40 producenten uit de regio die de verbinding tussen boeren en burgers wil herstellen.

Stimuleren lokale economie en sociaal ondernemerschap
Voedselherkomst en voedselveiligheid zijn voor velen zeer actuele onderwerpen en concrete begrippen geworden, de zoektocht naar authenticiteit en de behoefte aan tastbaarheid zijn enkele motivaties van de tegenreactie op de
huidige marktwerking. Er ontstaan steeds meer initiatieven die de relatie tussen Boer en Burger weer trachten te versterken.

Rechtstreeks bij de boer bestellen via de webshop van Local2local betekent een verser en smakelijker product kopen en tegelijkertijd bijdragen aan het herstel van ons eco-systeem, het behoud van ambachten en het stimuleren van de lokale economie.

Local2Local onderscheidt zich van het huidige aanbod met een afgestemd, betaalbaar assortiment van verse en lokaal geproduceerde producten. Producten die het hele jaar beschikbaar zijn, ondersteund door een maatschappelijke marktstrategie. Local2Local is de aangewezen partij voor afnemers, omdat wij ons onderscheiden door sociaal ondernemerschap en stevige verbindingen leggen met producenten die dezelfde doelen nastreven. De kracht van de coöperatie bestaat uit haar waarden, haar overtuiging, haar relatie met de omgeving en haar persoonlijke benadering. De huidige voedselcultuur is eindig en Local2Local herdefinieert de voedselketen vanuit een oorspronkelijk perspectief. Local2Local herstelt de traditionele verbinding tussen producent en burger.

Neem een kijkje op onze site www.local2local.nl