Vervoer Houten

Vervoer Houten is een maatschappelijk initiatief om te voorzien in Kleinschalig Vervoer binnen de Rondweg van Houten en de direct daaraan grenzende bestemmingen. Deze voorziening is specifiek voor senioren en mindervaliden, maar voor iedereen met een vervoersbehoefte beschikbaar.

Het wordt uitgevoerd met Electrokarren, die zich mogen verplaatsen over de fietspaden en binnenstraten, en zij zullen – noodgevallen daargelaten – geen gebruik maken van de rondweg. De drie kleine kernen ’t Goy, Schalkwijk en Tull en “t Waal liggen niet binnen het bereik van Vervoer Houten.

Informatie & Tarieven

Alle ritten worden uitgevoerd van huis tot locatie of omgekeerd, dus exact op maat. Wel zal de planning en de rituitvoering zo goed mogelijk rekening houden met vraag en aanbod. Het zal derhalve regelmatig voorkomen dat u wordt opgehaald en dan via een ander adres naar uw bestemming wordt gebracht. Er kan dus sprake zijn van medepassagiers.

Om zeker te zijn van het vervoer: plan de ritten een dag van tevoren.

Houdt de postcodes en huisnummers bij de hand en geef uw telefoonnummer op, zodat er indien nodig contact met u kan worden opgenomen.

TARIEF: de ritprijs is standaard vastgesteld op € 2,50 per enkele reis.

U betaalt contant bij de chauffeur. Voor het maken van afspraken kunt u bellen met 06-53883090

Alle ritten worden uitgevoerd door vrijwilligers en ze zullen u benodigde service verstrekken. Ook rollator’s kunnen mee vervoerd worden.

Meer informatie op: https://www.vervoerhouten.nl/