De KrachtFabriek

De KrachtFabriek is een sociale onderneming die zich ten doel stelt bij te dragen aan een transitie naar een meer humane en duurzame samenleving, door omgevingen te creëren waar werkwillenden in hun kracht komen.

Ontmoeten

De KrachtFabriek is een broedplaats voor werkwillenden. Deelnemers van De KrachtFabriek creëren met elkaar een omgeving waarin zij tot bloei komen. De KrachtFabriek doet dit door het beschikbaar stellen van ruimte en het organiseren van bijeenkomsten waar werkwillenden elkaar kunnen ontmoeten, helpen, motiveren, inspireren en uitdagen. Hierbij staan twee vragen centraal: Wat heb je nodig? En wat wil je bijdragen?

Delen is vermenigvuldigen

Welke kennis, kunde en ervaring je ook hebt, bij De KrachtFabriek ben je welkom. Het enige wat we aan je vragen is je bereidheid om je kennis, je talenten en je netwerk in te zetten om anderen te helpen. De ervaring leert dat juist het helpen van anderen zorgt voor voldoening, een groeiend zelfvertrouwen en meer vertrouwen in de toekomst. En jij kan op jouw beurt weer een beroep doen op wat anderen meebrengen.

De KrachtFabriek biedt zo een inspirerend en motiverend sociaal netwerk van mensen in een vergelijkbare positie. Je kunt erheen om stappen te zetten bij het vinden van een nieuwe invulling van je werkende leven, maar je kunt ook even binnenlopen om je verhaal te doen en voor de broodnodige sociale contacten.

Is dit misschien iets voor jou? Kijk dan nog even hier of neem contact met ons op!

Website: https://www.dekrachtfabriek.nu/ 

Facebook: https://www.facebook.com/dekrachtfabriek/

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter: @DeKrachtFabriek

Telefoon: 06 39348977