Duurzaamheidsfonds Houten

Heeft u een goed initiatief waarmee u bijdraagt aan de verduurzaming in de gemeente  Houten? Dien uw idee in voor de ronde 2016 en maak kans op financiële ondersteuning van DuurzaamheidsFonds Houten (DFHouten).

Samen investeren in een duurzame toekomst binnen de gemeente Houten, dat is het doel van DFHouten. Het fonds stimuleert inwoners, instellingen en bedrijven binnen de gemeente Houten om duurzame initiatieven aan te dragen. En ondersteunt hen met kennis, kunde en financiële bijdragen. Zodat het niet bij ideeën blijft en concrete plannen uitgevoerd kunnen worden. DFHouten daagt inwoners, instellingen en bedrijven uit om samen duurzame initiatieven uit te voeren.

Groene Keus 2016

Heeft u ook een goed idee, zowel klein als grootschalig, op het gebied van duurzaamheid waar de inwoners van Houten van kunnen profiteren? Wilt u dit idee opstarten en uitvoeren, dien dan een voorstel in en doe mee met de Groene Keus 2016. U heeft tot uiterlijk 31 oktober 2016 de tijd om een voorstel in te dienen bij het Duurzaamheidsfonds Houten en kans te maken op financiële steun. Kijk op www.dfhouten.nl voor meer informatie en de voorwaarden. Ons mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 25 november zal bekend gemaakt worden welke voorstellen financiële steun ontvangen in de Groene Keus 2016.  Het DuurzaamheidsFonds Houten wordt gefinancierd door Windpark Houten en de gemeente Houten.